Ditulis oleh;
.
-->
TQVM FOR CLICK

Wednesday, February 8, 2012

Slide dah nak tutup

Satu laman yang menyediakan perkhidmatan penayangan gambar album bagi ahli yang mempunyai akaun berdaftar dengannya yang dikenali sebagai Slide (www.slide.com) akan ditutup pada 6 Mac 2012. Mesej ini dihantar sendiri oleh pihak Slide.

IMPORTANT REMINDER: Slide.com will be shutting down on March 6th 2012. Please click here to start exporting your content prior to this date or it will be lost. Thanks for using Slide.com!

Aku suka menggunakan slide.com untuk posting gambar gambar kerana mudah dan cepat. Upload je gambar dalam akaun, slide akan generate dalam HTML dan boleh la posting kat blog. lagi pun ia free je.

Erm, ada ke laman lain yang beri perkhidmatan sama macam ni? Woa... :(
Post a Comment