Ditulis oleh;
.
-->
TQVM FOR CLICK

Monday, June 16, 2014

Konvoi Mee Udang Gumpey

Sabtu lepas, bersama rakan sekerja telah buat perancangan untuk pergi makan mee udang. Setelah membuat tempahan, kami 6 buah kereta berkonvoi ke Kampung Gumpey, Gedong. Mee Udang kat sini menjadi terikan kerana pernah mendapat liputan akhbar dan cara tokey dia mempromosikan di facebook. Taip je mee udang Gumpey di facebook untuk lihat promosi yang di buat. 

Ni first time saya sampai setelah 4 tahun bekerja di sini. Disini special dia mee udang. Dah nama pun kedai Mee Udang Gumpey. Kalau tak suka udang, ada juga masakan lain. Tapi saya tak cadangkan la. Masakan lain tak berapa sangat.

Tapi kalau nak rasa udang yang segar boleh la datang sini. Harga dari RM8 hingga RM50 bergantung kepada saiz udang. Sape-sape yang pernah rasa mee udang Kuala Kangsar tu, datang sini pula, dan bandingkan. Saya pun dah lupa rasa mee udang Kuala Kangsar sebab dah lama tak pergi.






















Post a Comment