Ditulis oleh;
.
-->
TQVM FOR CLICK

Wednesday, August 20, 2014

Bahaya IT


email yang macam ni boleh percaya ke? Kedua-dua kata dari Maybank. Tapi jika dilihat dengan teliti, ada perbezaan. Cuba cari...

Selepas beberapa kes yang telah dilaporkan sebelum ini, aku tak berani lagi nak buka email macam ni dan sejenis dengannya. Sekarang kena berhati-hati kerana ramai sangat kat luar sana yang pandai IT dan menggunakan kepandaian mereka untuk mengaut keuntungan dengan jalan HARAM.

Macam-macam mereka buat untuk mengenakan sesiapa yang kurang arif dengan IT. Jadi untuk ambil langkah selamat, tak perlulah klik apa-apa link yang mengelirukan atau yang kita tak tau..
Post a Comment