Ditulis oleh;
.
-->
TQVM FOR CLICK

Monday, October 5, 2015

JOM MELENCONG: Matang Family Park

Alhamdulillah.. semalam tanpa di rancang, sampai juga di Matang Family Park, Kuching. Dah hampir 5 tahun tinggal di Kuching, inilah kali pertama masuk sini. Sebelum ni hanya lalu je. Ni pun sebab ada member ajak berkelah. huhu..


Kami daftar masuk dalam pukul 1.40 petang. Bayaran untuk dewasa sebanyak RM4.00, remaja umur 13 hingga 18 tahun RM3.00 dan kanak-kanak umur 8 hingga 12 tahun RM2.00 dan 7 tahun ke bawah free. Kami datang untuk mandi-manda bersama famili masing-masing dan berbarbique.. huhu..


Seronok betul anak-anak main air. Sampai tak nak naik. Letih main air, makan sekejap dan sambung mandi lagi. Pukul 4.30 kami bergerak pulang. Antara kemudahan yang disediakan di sini, tempat parking, gerai jualan, tandas, bilik mandi, dan tempat barbeqiu.













Post a Comment